Gde se nalazimo?

Skenderbegova 51, 11000 Beograd, Srbija

Nauka nikada ne spava,
ali naučnici ponekad moraju!

Radno vreme MoleKula je svim danima
od 10 do 18 h kada nam se možeš javiti na:
+381 69 4503 939 +381 11 4503 939 info@molekul.rs
Zaprati nas i na društvenim mrežama:
Kursevi

Zašto baš MoleKul kursevi?

Kada jednom počneš da gledaš na svet očima naučnika, sve oko tebe postaje naučna magija i shvataš da su rešenja svih problema u tvojim rukama!

Saznaj šta te čeka na našim kursevima...

5
mesečnih kurseva
10
časova
10 +
predavača
15 +
sati zabave
Kursevi

Upoznaj i istraži svet nauke

Ako želiš da upoznaš naučna čuda kojima smo okruženi i da otkriješ tajne univerzuma, a nemaš vremena da dolaziš na naučne radionice svakog vikenda, onda su kursevi prava stvar za tebe. Zamisli ovo kao naučnu avanturu koja se događa dva puta mesečno i uvek te pomeri, motiviše i inspiriše da želiš da (sa)znaš više i da nastaviš dalje sa svojim istraživanjem.

Naši kursevi ti pružaju priliku da otkriješ fascinantne naučne fenomene u svojoj okolini i da istražiš svet nauke, bez obaveze da dolaziš svakog vikenda. Svaki kurs osmišljen je tako da ti pruži kul znanje i priliku da naučiš nešto novo.

Kursevi

Nauka koja inspiriše i pomera granice

Naučni kursevi ti ne donose samo trenutne benefite, već i veštine koje će ti biti korisne tokom čitavog života. Kroz interaktivna predavanja i praktične projekte, naučićeš kako da razmišljaš kritički i rešavaš izazove kao pravi naučnik.

Čeka te 5 zanimljivih tema iz raznih oblasti nauke, gde ćeš imati priliku da upoznaš kul vršnjake sličnih interesovanja, naučnike iz različitih oblasti, stručnjake iz drugih profesija, koji će ti pokazati kako se nauka nalazi svuda oko nas i koliko je zanimljivije posmatrati svet kroz naučne naočare.

Kursevi

Pet tema koje će ti promeniti pogled na svet

Svaki kurs je prilika da razviješ svoju radoznalost i kreativnost. Kroz praktične projekte, naučićeš kako da koristiš modernu tehnologiju za rešavanje konkretnih problema. Zamisli da praviš pametne bašte koje se brinu same o sebi dok ti uživaš u rezultatima, stvaraš nakit koji svi žele da nose, ili eksperimentišeš sa prirodom u tegli, koja postaje mali svet za sebe. Plus, kad naučiš da praviš kremu koja savršeno odgovara tvojoj koži, osećaćeš se kao pravi hemijski čarobnjak. I sve to dok pomažeš insektima da pronađu svoj dom - nije li to sjajno?

Nešto od ovoga može postati tvoj omiljeni hobi, a ko zna - možda jednog dana i pravi posao. Hej, zamisli da se baviš nečim što voliš i da još i zarađuješ od toga!

Kursevi

Naučne avanture

Pet tema, nekoliko naučnih problema i dva predavanja u toku meseca da ih savladaš uz našu pomoć...

kurs-1
Novembar

Dobri, stari, plavi kristali

Kada ponestane ideja za dobar poklon, ne brini, nauka je tu za tebe! Napravi kristale od plavog kamena, a potom od njih divan komad nakita za tebi dragu osobu. Dodaćemo nauci začin umetnosti i uz pomoć i kreativnost umetnika naš nakit će postati još originalniji. Veruj, niko ne može ostati ravnodušan na misteriozni plavi kamen...

kurs-2
Januar

Hotel za insekte

Šta ako ti kažemo da svaki treći zalogaj čoveka zavisi od oprašivača kao što su pčele, leptiri..., a da planeta Zemlja svake godine gubi verovatno 1-2 % populacije insekata?! Vreme je da ovim malim bićima pomognemo da opstanu i stvorimo povoljne uslove za njihovo preživljavanje, a oni će nam se, sigurni smo, odužiti na najlepši mogući način.

kurs-3
Mart

Ceo svet u posudu stane

Ne postoji idealno? Ko to kaže nikada nije video kako nastaju zatvoreni ekosistemi! Saznaj kako da u jednu staklenu posudu smestiš razne mikroorganizme, biljke i životinje koji će živeti i razvijati se u savršenom balansu. Prava lepota ogleda se u tome što je finalni izgled zatvorenih ekosistema nepredvidiv, a razvija se baš pred tvojim očima. Otkrij da li su ovakve ekosfere samoodržive ili na njih ipak utiču spoljašnji uticaji!

kurs-4
Maj

Hemija je ok, ali ne na tvojoj koži!

Koža štiti tvoje telo od svih negativnih spoljnjih uticaja, a da li se ti na pravi način brineš o njoj? Priroda nam je omogućila najkvalitetnije sastojke od kojih možemo da napravimo kozmetičke proizvode za sebe, a na nama je da to iskoristimo. Zabavi se i napravi kozmetiku po svojoj meri!

kurs-5
Jul

Znanje + mašta = pametna bašta

Ako si od onih koji vole biljke, ali se često desi da zaboraviš da ih zaliješ i vodiš računa o njima, ne brini, stiže pojačanje i rešenje! Pametna bašta ne nosi bez razloga takav naziv! Ona se brine o tvojim biljkama i kada ti zaboraviš i uvek zna šta im je potrebno. Upotrebi znanje i maštu i napravi svoju pametnu baštu!

Radionice

Cenovnik

U dogovoru sa roditeljima odluči se za članarinu koja ti najviše odgovara. Radujemo se zajedničkim naučnim avanturama i pustolovinama.

Naučni sprint

Mesečna članarina
4.000 rsd
 • 1 naučni kurs
 • 2 interaktivna predavanja
 • 1 praktični projekat
 • 3 sata druženja sa kul ekipom
 • razvijaj svoj talenat

Naučna avantura

Tromesečna članarina
10.000 rsd
 • 3 naučna kursa
 • 6 interaktivnih predavanja
 • 3 praktična projekta
 • 9 sati druženja sa kul ekipom
 • osvoji nove veštine

Naučna ekspedicija

Petomesečna članarina
16.000 rsd
 • 5 naučnih kurseva
 • 10 interaktivnih predavanja
 • 5 praktičnih projekata
 • 15 sati druženja sa kul ekipom
 • postani ekspert
 • plaćanje na 5 mesečnih rata
Nauka iz drugog ugla

Da li niste znali?

MoleKulci ti donose najaktuelnije priče posle kojih ćeš i bez naočara videti da je nauka, jednostavno, sve(t) oko nas.

Raznovrsnost života na našoj planeti

Naša planeta je pravi dragulj kada je u pitanju raznovrsnost života. Od najdubljih okeanskih rovova do najviših planinskih vrhova, Zemlja je dom za neverovatno bogatstvo biljnih i životinjskih vrsta. Danas

Otkrij više
Merilo haosa u svemiru

Da li ste se ikada zapitali koliko je svemir zaista haotičan? Kada posmatramo beskonačnost svemira, često mislimo o zvezdama koje blistaju, planetama koje kruže i galaksijama koje se šire. Međutim,

Otkrij više
Želiš da otkriješ tajne univerzuma?

Nauka čeka na tebe!

Prijavi se
 • bubble-12
 • bubble-16