Gde se nalazimo?

Skenderbegova 51, 11000 Beograd, Srbija

Nauka nikada ne spava,
ali naučnici ponekad moraju!

Radno vreme MoleKula je svim danima
od 10 do 18 h kada nam se možeš javiti na:
+381 69 4503 939 +381 11 4503 939 info@molekul.rs
Zaprati nas i na društvenim mrežama:
O nama

Nauka koja inspiriše

Mi smo MoleKul, mesto gde nauka postaje avantura! Umesto dosadnih formula i suvoparnih predavanja, ovde te čekaju interaktivni eksperimenti i uzbudljivi naučni izazovi. Naše aktivnosti osmišljene su da probude i podrže radoznalost svakog deteta. Bez komplikovanih reči i dosadnih teorija - kod nas ćeš otkriti nauku koju možeš da vidiš, čuješ, dodirneš i iskusiš.

Spremi se da zakoračiš u svet u kome ćeš držati vatru na ruci i posmatrati kretanje najsitnijih mikroba pod mikroskopom. Pridruži se kul ekipi koja sve(t) upoznaje kroz igru i kreativne eksperimente!

O nama

Naša priča

MoleKulci su tim entuzijasta koje povezuje ljubav prema nauci i želja da tu ljubav podele sa drugima. Sve je počelo još na fakultetu kada smo započeli našu misiju promocije nauke kroz prezentacije i putovanja širom Srbije. Upoznali smo mnoge ljude koji dele našu strast i stekli veliku publiku koja prepoznaje naš trud.

Kroz naše aktivnosti trudimo se da ti pokažemo da je svet pun čuda i da je nauka tu da nam ih otkrije i približi. Ne izmišljamo ništa novo - samo ti pomažemo da vidiš ono što je oduvek bilo tu, ali ti niko ranije nije pokazao na ovaj način.

Naš rad prepoznat je i podržan od strane naučnih institucija, a sarađivali smo i sa brojnim marketinškim agencijama kako bismo širili naučnu pismenost. Od prvih naučnih rođendana do stotine hiljada eksperimenata, svaka nova ideja nas je motivisala da idemo dalje i budemo sve bolji.

O nama

Kako radimo?

MoleKul je mesto gde nauka postaje živa i dostupna svima. Naši kursevi i radionice pružaju ti priliku da učiš kroz interaktivne eksperimente, laboratorijske vežbe i praktične projekte iz fizike, hemije, astronomije, biologije i mnogih drugih oblasti. Svaki trenutak proveden u MoleKulu je prilika za nova otkrića i avanture!

1

Otkrij sva čuda sveta kroz interaktivne naučne eksperimente.

Nauka nije bezlična. Ima ukus, miris, boju i može da se vidi, čuje, istraži i dodirne. Uverićeš se u to radeći kul naučne eksperimente u našoj laboratoriji.

2

Učenje će ti postati zabavno i lako, a mi znamo kako!

Ovde nema bubanja i dosadnih lekcija... Kroz igru, kreativnost i inovativni pristup učenju upoznaćeš svet nauke i usvojiti nova kul znanja i veštine.

3

Čekaju te savremena naučna oprema i kul radni prostor koji inspiriše...

Oblačiš naučni mantilić, stavljaš laboratorijske cvike i dobijaš sav potreban naučni pribor i laboratoriju u kojoj ćeš imati priliku da zablistaš!

4

Tvoj rad će ovde uvek biti prepoznat i podržan od strane relevantnih naučnih institucija.

Najbolje od svega je što nismo sami u svojim idejama već imamo podršku prijatelja iz naučnih institucija, koji su prepoznali naše ideje i važnost svega što radimo.

5

Olakšaćeš sebi život kada shvatiš da je nauka svuda oko nas... Ali, baš svuda!

Kada jednom počneš da gledaš na svet očima naučnika, sve oko tebe postaje naučna magija i shvataš da su rešenja svih problema u tvojim rukama!

6

Ovde ćeš pronaći podršku i razumevanje za razvoj tvojih malih naučnih genijalnosti…

Pamtimo i mi svoje početke i znamo koliko je značajno dobiti podstrek, podršku i vetar u leđa da radiš ono što voliš. Sve ovo i više od toga čeka te u MoleKul naučnoj laboratoriji!

O nama

Gde se nalazimo?

Nađi nas u čarobnoj naučnoj laboratoriji na malom Dorćolu, u zgradi Muzeja nauke i tehnike, koja se nalazi na uglu ulica Dobračine i Skenderbegove.

Na 21. stepeniku od ulaza iz Dobračine 51 (veruj nam, ovo je naučno proverena činjenica) čeka te MoleKul laboratorija puna iznenađenja.

O nama

Ovo je samo mali sneak peek...

I zato se spremi za naučno putovanje…

O nama

MoleKul naučni kutak

Za svakog naučnika je važno da ima svoj radni prostor gde će moći da uči, istražuje, razvija nove ideje, isprobava razne eksperimente i osmišljava nove naučne izume. Ponosni smo na to što MoleKul prostor pruža sve ovo i više od toga.

Opremljen je savremenom naučnom opremom, inspirativan za rad i podeljen na tri dela - učionica, laboratorija i amfiteatar, podjednako važna za svakog naučnika. Ko jednom dođe, ima želju da se uvek iznova i iznova vraća! Čekamo te da zaviriš u MoleKul i osetiš čari nauke o kojoj svi pričaju.

O nama

Imaš pitanja? Imamo odgovore!

U ovoj sekciji smo izdvojili najčešća pitanja i odgovore koji će ti pomoći da saznaš sve što te zanima o MoleKulu.

Uvek smo raspoloženi da čujemo nešto novo, a vrata našeg naučnog kutka otvorena su za sve. Ukoliko imaš kul ideje koje želiš da realizuješ u našem prostoru, javi nam se na info@molekul.rs

Nauka nikada ne spava, ali naučnici ponekad moraju! Bilo da planirate samostalnu ili grupnu posetu MoleKulu, dovoljno je da se najavite putem ovog linka, a mi ćemo vas rado dočekati.

Pitanje koje muči mnoge (sa razlogom)! Ne brini, uz člansku kartu MoleKula, ulaz na parking Muzeja nauke i tehnike ti je obezbeđen za vreme trajanja naučnih aktivnosti.

Prati naš kalendar događaja jer ćemo te na vreme obavestiti kuda se krećemo, šta ti spremamo i gde gostujemo. Na taj način nećeš propustiti najvažnija MoleKul dešavanja.

Radujemo se novim poznanstvima sa ljudima koji, kao i mi, vole da istražuju i da dele svoje ideje i znanje sa drugima. Piši nam na info@molekul.rs

Za sada se naša naučna laboratorija nalazi u Beogradu, ali nauka ne poznaje granice i zato MoleKulci vredno rade na tome da se trenutna situacija promeni, a naučna ideja proširi. Više o tome i samoj franšizi možeš saznati na ovom linku.

O nama

Prijatelji naših ideja

Važno je da i kada ti se jave pomalo nesvakidašnje ideje, kao na primer da puštaš balon u svemir ili da mali tajni projekat iz tvoje laboratorije postane predstavnik tvoje zemlje na važnom evropskom događaju, imaš nekoga ko će te u tome podržati. E, pa nama je pošlo za rukom!

Upoznaj naše prijatelje koji veruju u čuda koja stvaramo i podržavaju naš naučni svet kojem i ti pripadaš.

prijatelji-template
prijatelji-template
prijatelji-template
prijatelji-template
prijatelji-template
prijatelji-template
prijatelji-template
prijatelji-template
O nama

Upoznaj naš tim

Ako hoćeš da stekneš maaalo jasniju sliku o nama pre nego što se upoznamo, mi smo MoleKul tim - ekipa zaljubljena u nauku i njene supermoći!

Nauka iz drugog ugla

Da li niste znali?

MoleKulci ti donose najaktuelnije priče posle kojih ćeš i bez naočara videti da je nauka, jednostavno, sve(t) oko nas.

Raznovrsnost života na našoj planeti

Naša planeta je pravi dragulj kada je u pitanju raznovrsnost života. Od najdubljih okeanskih rovova do najviših planinskih vrhova, Zemlja je dom za neverovatno bogatstvo biljnih i životinjskih vrsta. Danas

Otkrij više
Merilo haosa u svemiru

Da li ste se ikada zapitali koliko je svemir zaista haotičan? Kada posmatramo beskonačnost svemira, često mislimo o zvezdama koje blistaju, planetama koje kruže i galaksijama koje se šire. Međutim,

Otkrij više
Želiš da otkriješ tajne univerzuma?

Nauka čeka na tebe!

Prijavi se
  • bubble-12
  • bubble-16