Gde se nalazimo?

Skenderbegova 51, 11000 Beograd, Srbija

Nauka nikada ne spava,
ali naučnici ponekad moraju!

Radno vreme MoleKula je svim danima
od 10 do 18 h kada nam se možeš javiti na:
+381 69 4503 939 +381 11 4503 939 info@molekul.rs
Zaprati nas i na društvenim mrežama:
MoleKul kod vas

Šta mi to ovde radimo?

Uverićete se - svako mesto je mesto za nauku! MoleKul radionice za poneti? Da, moguće je! Ako nemate mogućnost da dođete kod nas, mi pakujemo svoju energiju, znanje, kreativnost, maštu i stižemo kod vas.

Uz pomoć naše opreme pretvorićemo vrtić, školu, kancelariju, salu za sastanke ili bilo koji drugi prostor u čudesnu laboratoriju. Pozovite nas i stižemo sa punim koferima nauke i zabave!

 

U kratkim crtama...

Spremite se za udarne vesti iz sveta MoleKularenja!

Pažljivo čitajte i gledajte da vam ne promakne neki detalj jer ste svakim slovom sve bliže najboljoj naučnoj zabavi.

Naša prva druženja su sa MoleKulcima predškolskog uzrasta i svaki put se iznova iznenadimo velikim idejama tako malih ljudi.

Zamislite da se vaša učionica pretvori u magičnu naučnu laboratoriju u kojoj su sva čuda realna i dozvoljena… Moguće je!

Zakažite naučni sastanak i zaboravite na uobičajeno, jer posle ovoga svoj radni prostor više nikada nećete gledati istim očima.
MoleKul kod vas

Naučnici od malih nogu

Naša prva druženja su sa MoleKulcima predškolskog uzrasta i svaki put se iznova iznenadimo velikim idejama tako malih ljudi. Svaki susret je nova prilika da otkrijemo da je svet mnogo zabavniji nego što na prvi pogled deluje. U terminima koje unapred dogovorimo (jednom sedmično ili jednom mesečno) dolazimo i donosimo naučni svet u vrtić i zajedno se prepuštamo naučnoj magiji...

MoleKulci na zabavan način upoznaju svet oko sebe oslanjajući se na sopstvena čula, a kroz interakciju razvijaju i unapređuju svoje motoričke i logičke sposobnosti! Nemojte se začuditi ako vaše dete sa 6 godina bude znalo koje su naučne sile potrebne da se napravi šećerna vuna.

MoleKul kod vas

Školarci genijalci

Zamislite da se učionica u kojoj svakodnevno provodite vreme pretvori u najzabavniju naučnu laboratoriju u kojoj su sva čuda realna i dozvoljena (naravno, samo ako su bezbedna)! Moguće je!

Naš MoleKul tim je uvek spreman za naučna druženja i radujemo se svakom povratku u školske klupe, tako da jedan poziv, dogovor o terminima kada želite da dođemo i eto nas - stižemo i na potpuno zabavan način donosimo duh naših radionica iz biologije, hemije i fizike u vašu školu. Spremite se da saznate od čega smo građeni, zašto u svemiru nema zvuka i zbog čega duga ima 7 boja...

MoleKul kod vas

Koračamo tiho i (do)nosimo laboratoriju sa sobom

Ako se sećate časova hemije i dosadnih zabrana poput one da nikako ne smete da mešate dva hemijska elementa, mnogo godina kasnije evo bezbedne prilike za to. Ne volimo da dolazimo nepozvani u goste jer ipak znamo za red, tako da čekamo poziv vaše firme i radujemo se druženju. Nauka će vam pomoći da još bolje upoznate svoj kolektiv, da se zabavite radeći potpuno otkačene naučne eksperimente, ali i da otkrijete nestvarne naučne činjenice o sebi i svetu u kome živimo.

Ukoliko pravite porodični dan u firmi, obeležavate neki bitan datum, želite da proslavite Novu godinu ili Noć veštica, zakažite naučni sastanak i mi pakujemo svoju naučnu opremu, lasere, vatromet, prezentacije i donosimo vam čarobnu laboratoriju gde god poželite. Zaboravite na uobičajeno, jer posle ovoga svoj radni prostor više nikada nećete gledati istim očima!

Nauka iz drugog ugla

Da li niste znali?

MoleKulci ti donose najaktuelnije priče posle kojih ćeš i bez naočara videti da je nauka, jednostavno, sve(t) oko nas.

Raznovrsnost života na našoj planeti

Naša planeta je pravi dragulj kada je u pitanju raznovrsnost života. Od najdubljih okeanskih rovova do najviših planinskih vrhova, Zemlja je dom za neverovatno bogatstvo biljnih i životinjskih vrsta. Danas

Otkrij više
Merilo haosa u svemiru

Da li ste se ikada zapitali koliko je svemir zaista haotičan? Kada posmatramo beskonačnost svemira, često mislimo o zvezdama koje blistaju, planetama koje kruže i galaksijama koje se šire. Međutim,

Otkrij više
Želiš da otkriješ tajne univerzuma?

Nauka čeka na tebe!

Prijavi se
  • bubble-12
  • bubble-16