Gde se nalazimo?

Skenderbegova 51, 11000 Beograd, Srbija

Nauka nikada ne spava,
ali naučnici ponekad moraju!

Radno vreme MoleKula je svim danima
od 10 do 18 h kada nam se možeš javiti na:
+381 69 4503 939 +381 11 4503 939 info@molekul.rs
Zaprati nas i na društvenim mrežama:
Marketing + Nauka

Šta mi to ovde radimo?

Ako vam naučna marketinška kampanja zvuči pomalo neobično - daleko ste od istine jer je ovaj spoj mnogo više od toga. Nauka ne poznaje granice, baš kao ni marketing, pa je njihova kombinacija dobitna. Ako želite da vaš brend ostane upamćen i da se za vaše ideje nadaleko čuje - MoleKul naučna magija je sve što je vašoj firmi potrebno.

Tu smo da uz pomoć nauke i potpuno otkačenih ideja i eksperimenata napravimo timbilding za pamćenje ili potpuno nesvakidašnju prezentaciju usluga ili proizvoda vaše firme. Odaberite priliku i povod, a ostalo prepustite nama!

 

U kratkim crtama...

Spremite se za udarne vesti iz sveta MoleKularenja!

Pažljivo čitajte i gledajte da vam ne promakne neki detalj jer ste svakim slovom sve bliže najboljoj naučnoj zabavi.

Sve(t)je nauka! Kada otkrijete ovu tajnu formulu, shvatićete koliko su proizvod ili ideja vaše firme zabavni na više nivoa.

Svaki prostor je mesto za nauku! Nauka ne poznaje granice, baš kao ni marketing, pa je njihova kombinacija dobitna.

Uz pomoć ovog kreativnog alata i nauke, prezentacija vaše firme ili proizvoda pretvoriće se u nezaboravnu avanturu.
Marketing + Nauka

Ruku pod ruku uz marketing i nauku

Sve(t)je nauka! Kada otkrijete ovu tajnu formulu, otvoriće vam se sva vrata širom sveta i shvatićete koliko su proizvod ili ideja vaše firme zabavni na više nivoa. Možda ste mislili da je nauka rezervisana za tamo neke "mudrace" ili vas i dalje proganjaju sećanja sa časova hemije, fizike i biologije, ali pomislite samo na to da od kako ujutru zakoračite iz kreveta, pa sve dok se ne vratite u njega, svaka vaša dnevna aktivnost je jedan fenomen nauke...

Zamislite onda koliko može biti interesantno predstaviti svima vaše sjajne ideje kroz prizmu nauke! Svet je nauka u pokretu i baš zato je spoj marketinga i nauke nepogrešiva formula za uspeh.

Marketing + Nauka

Nauka bez granica

Nauka ne poznaje granice, baš kao ni marketing, pa je njihova kombinacija dobitna. Tu smo da uz pomoć naučnih čuda realizujemo vaše ideje i prezentujemo proizvode vaše firme na originalan i zabavan način.

Svaki prostor je mesto za nauku i zato će svako mesto na kome budete želeli da prezentujete svoju ideju, bilo da je to prostor vaše firme u kojoj svakodnevno radite, sajam ili tržni centar, postati epicentar neverovatne avanture - naučna laboratorija ili naučni park, u kome ćete moći da isprobate interaktivne naučne eksponate, učestvujete na tematskim radionicama i prisustvujete magiji. Ovakvi događaji se teško zaboravljaju jer gde je nauka tu je i zabava.

Marketing + Nauka

Otključajte tajne nauke

Znate već za poslovicu "Bez alata nema ni zanata"... Mi smo to ozbiljno shvatili i osmislili smo kreativni alat koji se može prilagoditi svakoj firmi, ideji, proizvodu i predstaviti ih u najboljem mogućem svetlu. Predstavljamo vam naučni escape room! Uz pomoć ovog kreativnog alata i nauke, prezentacija vaše firme ili proizvoda pretvoriće se u nezaboravnu avanturu.

Kroz mnogo igrica, zagonetki i rešavanja izazova koji se nađu na putu, vaša publika će se upoznati sa vama na potpuno zabavan i nesvakidašnji način. Baš kao što svaki escape room može da se prilagodi različitim temama, tako i vaša prezentacija može biti prilagođena specifičnostima vaše firme i brenda.

Nauka iz drugog ugla

Da li niste znali?

MoleKulci ti donose najaktuelnije priče posle kojih ćeš i bez naočara videti da je nauka, jednostavno, sve(t) oko nas.

Raznovrsnost života na našoj planeti

Naša planeta je pravi dragulj kada je u pitanju raznovrsnost života. Od najdubljih okeanskih rovova do najviših planinskih vrhova, Zemlja je dom za neverovatno bogatstvo biljnih i životinjskih vrsta. Danas

Otkrij više
Merilo haosa u svemiru

Da li ste se ikada zapitali koliko je svemir zaista haotičan? Kada posmatramo beskonačnost svemira, često mislimo o zvezdama koje blistaju, planetama koje kruže i galaksijama koje se šire. Međutim,

Otkrij više
Želiš da otkriješ tajne univerzuma?

Nauka čeka na tebe!

Prijavi se
  • bubble-12
  • bubble-16