Gde se nalazimo?

Skenderbegova 51, 11000 Beograd, Srbija

Nauka nikada ne spava,
ali naučnici ponekad moraju!

Radno vreme MoleKula je svim danima
od 10 do 18 h kada nam se možeš javiti na:
+381 69 4503 939 +381 11 4503 939 info@molekul.rs
Zaprati nas i na društvenim mrežama:
ZabavNauka

Šta mi to ovde radimo?

MoleKulci vole dobar provod i zato ne sumnjaj da su uzeli ono najbolje iz fizike i hemije i pripremili pravi naučni šou. Ako si od onih koje nova znanja inspirišu i voliš da istražuješ kroz zabavu i lude eksperimente, a imaš između 6 i 10 godina, onda je ovaj naučni šou prava stvar za tebe.

Ukoliko ne želiš da propustiš sledeći termin ovog naučnog preterivanja, pažljivo prati naše objave na društvenim mrežama i ne čekaj dugo da se prijaviš jer karte nestaju dok trepneš!

 

U kratkim crtama...

Spremi se za udarne vesti iz sveta MoleKularenja!

Pažljivo čitaj i gledaj da ti ne promakne neki detalj jer si svakim slovom sve bliže najboljoj naučnoj zabavi.

Sve lude ideje naučnika koje nisu u potpunosti realizovane u drugim programima, ovde su našle mesto.

Ako želiš da dozvoliš nauci da te impresionira, zadivi i da ti se prikaže u svom pravom obliku i veličini - ovo je tvoja šansa!

Svako mesto je mesto za nauku i zato se nemoj čuditi što svaki prostor u koji uđemo pretvaramo u magičnu naučnu laboratoriju.
ZabavNauka

Spremi se za naučno preterivanje

Zamisli ovo kao performans, predstavu ili naučni cirkus... Sve lude ideje naučnika koje nisu u potpunosti realizovane u drugim programima, ovde su našle mesto. Vatromet šarenila, mirisa, ukusa, eksplozija i varnica...

Gledaćeš i nećeš verovati sopstvenim očima, stomak će te zaboleti od smeha i želećeš da upamtiš baš svaku sliku koju ćeš videti, a najbolje od svega je što, osim što je zabavan, ovaj naučni šou je i edukativnog karaktera, pa ćeš tako saznati svašta zanimljivo i upoznati lepšu stranu nauke. Pomešaj ovaj spektakl sa puno novog znanja, inspiracije i novih pogleda na svet koje ćeš dobiti i prepusti se uživanju i naučnom preterivanju.

ZabavNauka

Naučni šou?

Da, moguće je! Ovaj spektakl ne smeš da propustiš! Ako želiš da dozvoliš nauci da te impresionira, zadivi i da ti se prikaže u svom pravom obliku i veličini - evo ti šanse. Veruj nam, ovakva prilika se ne ukazuje često.

Sve što smo kao tim MoleKulaca godinama učili, isprobavali, rizikovali, eksperimentisali, bućkali i mućkali sada ćeš moći da vidiš tu - ispred sebe! Zamisli sve to pojačano na maksimum, predimenzionirano, uveličano i pomnoži sa 100! Mi smo spremni, koferi naučne magije su spakovani i čekamo tvoj poziv.

ZabavNauka

Još reč, dve o ZabavNauci

Nadamo se da smo ti uspešno preneli delić atmosfere koja te čeka, ali ostali smo ti dužni još par informacija. Ovaj naučni šou može doći u bilo koji grad, u bilo koji prostor koji je malo veći i prima 100 i više ljudi - bilo da je to sala u kulturnom centru, nekoj većoj galeriji, tržnom centru ili pozorišna sala.

U naučni šou često uključujemo i dobrovoljce iz publike koji će moći da budu deo nekog eksperimenta, da postave pitanja ili daju komentare na ovaj naučni spektakl. Ukoliko imaš dodatna pitanja ili želiš da baš mi dođemo i zabavimo publiku, da saznaš koja je cena ili kada su slobodni termini, piši nam.

Nauka iz drugog ugla

Da li niste znali?

MoleKulci ti donose najaktuelnije priče posle kojih ćeš i bez naočara videti da je nauka, jednostavno, sve(t) oko nas.

Raznovrsnost života na našoj planeti

Naša planeta je pravi dragulj kada je u pitanju raznovrsnost života. Od najdubljih okeanskih rovova do najviših planinskih vrhova, Zemlja je dom za neverovatno bogatstvo biljnih i životinjskih vrsta. Danas

Otkrij više
Merilo haosa u svemiru

Da li ste se ikada zapitali koliko je svemir zaista haotičan? Kada posmatramo beskonačnost svemira, često mislimo o zvezdama koje blistaju, planetama koje kruže i galaksijama koje se šire. Međutim,

Otkrij više
Želiš da otkriješ tajne univerzuma?

Nauka čeka na tebe!

Prijavi se
  • bubble-12
  • bubble-16