Gde se nalazimo?

Skenderbegova 51, 11000 Beograd, Srbija

Nauka nikada ne spava,
ali naučnici ponekad moraju!

Radno vreme MoleKula je svim danima
od 10 do 18 h kada nam se možeš javiti na:
+381 69 4503 939 +381 11 4503 939 info@molekul.rs
Zaprati nas i na društvenim mrežama:
Pripremna nastava

Šta mi to ovde radimo?

Ako i dalje misliš da postoje teški testovi i nerešivi zadaci, vreme je za MoleKul pripreme - bilo da su za takmičenje ili za malu maturu.

Čekaju te predavači koji su rešili milione zadataka, znaju sve trikove, raduju se da ih podele sa tobom i pokažu ti kako da pokidaš svaki test! Matiš, fizika, biologija i hemija ti više neće stvarati probleme jer ćemo razrešiti sve naučne dileme!

 

U kratkim crtama...

Spremi se za udarne vesti iz sveta MoleKularenja!

Pažljivo čitaj i gledaj da ti ne promakne neki detalj jer si svakim slovom sve bliže najboljoj naučnoj zabavi.

Radovaćeš se svakom novom času i druženju, a svaki test iz biologije, hemije, fizike i matematike za tebe će biti laganica!

Zadaci, hemijske reakcije i drugi naučni junaci, ne plašim vas se - stižem po svoje petice.

Ako imaš pitanja na koja čak ni Google ne zna odgovor i želiš da se pripremiš za takmičenje ili napišeš najbolji stručni rad - vidimo se u MoleKulu!
Pripremna nastava

Uplovi u MoleKul avanturu - pokidaj malu maturu

Koliko god da znaš ili ne znaš gradivo iz biologije, hemije, fizike i matematike, da ti je lako ili teško da ga razumeš i savladaš, da su ti zabavni ili mega dosadni ovi predmeti - ne brini, na pravoj si adresi!

U kul naučnom ambijentu u centru grada, čekaju te predavači koji su stručnjaci u oblastima koje predaju i program za pripremu polaganja ispita za malu maturu koji je prilagođen individualnim potrebama učenika. Radovaćeš se svakom novom času i druženju, a svaki test će ti postati laganica.

Pripremna nastava

Važne informacije

Sa pripremnim časovima za polaganje male mature počećemo od prve nedelje decembra i pratićemo ritam tekuće školske godine. To znači da ćemo imati dve kraće pauze u toku zimskog i prolećnog raspusta (iako ih nećeš želeti, moramo (do)pustiti znanju da se malo ‘slegne’, a i mi naučnici imamo dušu)...

Program MoleKul pripremnih časova traje šest meseci, rata iznosi 6.000 dinara i obuhvata četiri dvočasa mesečno za odabrani predmet.

Subotom od 18:00 do 19:30

Nedeljom od 19:30 do 21:00

Subotom od 19:30 do 21:00

Nedeljom od 18:00 do 19:30
Pripremna nastava

Otkrij tajnu formulu (sve)znanja i zabave

Ako se ne snalaziš baš najbolje sa zadacima, hemijskim elementima ili reakcijama i ne znaš odakle da kreneš i kako da savladaš gradivo i konačno dobiješ te petice iz biologije, hemije, fizike ili matematike, imamo dobru vest!

MoleKul predavači uradili su hiljade i hiljade zadataka i pročitali isto toliko knjiga da bi ti pomogli i pokazali koliko učenje može biti zabavno. Časovi mogu biti grupni ili individualni u zavisnosti od toga da li ti je lakše da učiš u timu ili samostalno. Jedno je sigurno - rečenica: "Izvadite papir, kontrolni!" za tebe više neće biti stresna.

Pripremna nastava

Ni više ni manje - dolazim po znanje

Ako imaš ideju, ali i mnooogo pitanja na koje čak ni Google nema odgovor ili želiš da se pripremiš za takmičenje i osvojiš prvo mesto... Ako ti je potrebna pomoć prilikom pisanja nekog stručnog rada ili bi ti značilo da imaš svog mentora koji će pratiti tvoj rad i pružati ti podršku na svakom koraku - čekamo te u MoleKulu.

Razmena znanja, dijalog i jasne smernice su često ono malo što nam nedostaje da bi naše male ideje postale veliki uspesi. Vidimo se!

Nauka iz drugog ugla

Da li niste znali?

MoleKulci ti donose najaktuelnije priče posle kojih ćeš i bez naočara videti da je nauka, jednostavno, sve(t) oko nas.

Raznovrsnost života na našoj planeti

Naša planeta je pravi dragulj kada je u pitanju raznovrsnost života. Od najdubljih okeanskih rovova do najviših planinskih vrhova, Zemlja je dom za neverovatno bogatstvo biljnih i životinjskih vrsta. Danas

Otkrij više
Merilo haosa u svemiru

Da li ste se ikada zapitali koliko je svemir zaista haotičan? Kada posmatramo beskonačnost svemira, često mislimo o zvezdama koje blistaju, planetama koje kruže i galaksijama koje se šire. Međutim,

Otkrij više
Želiš da otkriješ tajne univerzuma?

Nauka čeka na tebe!

Prijavi se
  • bubble-12
  • bubble-16