Gde se nalazimo?

Skenderbegova 51, 11000 Beograd, Srbija

Nauka nikada ne spava,
ali naučnici ponekad moraju!

Radno vreme MoleKula je svim danima
od 10 do 18 h kada nam se možeš javiti na:
+381 69 4503 939 +381 11 4503 939 info@molekul.rs
Zaprati nas i na društvenim mrežama:
Naučni rođendani

Šta mi to ovde radimo?

Nije svaki dan rođendan i zato je bitno kada ga slaviš da bude za pamćenje. MoleKulci su tu da od tvoje rođendanske zabave naprave dva sata naučne magije. Spremi se za najeksplozivniju žurku svih vremena posle koje ni duvanje svećica više neće biti isto.

Gde? U Muzeju nauke i tehnike. Za koji uzrast? Od 6 do 11 godina.
Koliko dece može biti na rođendanu? Od petnaestoro do beskonačno (ne šalimo se). Zabava može da počne!

 

U kratkim crtama...

Spremi se za udarne vesti iz sveta MoleKularenja!

Pažljivo čitaj i gledaj da ti ne promakne neki detalj jer si svakim slovom sve bliže najboljoj naučnoj zabavi.

Žurka na kojoj ćeš se ti najbolje provesti, drugari u školi će je prepričavati, a svi zajedno ćete je zauvek pamtiti.

Obećavamo ti da će ovo biti najbolja i najopasnija bezbedna zabava ikada! Spremi se da postaneš najhrabrija osoba na svetu i šire.

Svaki MoleKul rođendan je drugačiji jer je nauka nepredvidiva i uvek iznenadi novim idejama i eksperimentima.
Naučni rođendani

Rođendan koji se pamti

Rođendanske proslave koje smo imali u detinjstvu pamtimo ceo život! Tvoj rođendan je nešto posebno i taj dan je idealna prilika da ga provedeš sa svojim drugarima i dobro se zabavite. To treba da bude žurka na kojoj ćeš se ti najbolje provesti, koju će svi drugari u školi prepričavati, a svi zajedno ćete je zauvek pamtiti.

Ako ti se sviđa ova zamisao, MoleKul ima pravu stvar za tebe... Zakaži na vreme i rezerviši termin za proslavu svog MoleKul naučnog rođendana. Očekuj naučnu magiju, avanturu, igru, zabavu i potpuno originalan rođendanski provod.

Naučni rođendani

Bezbedna eksplozija nauke

Obećavamo ti da će ovo biti najbolja i najopasnija bezbedna zabava ikada! MoleKul tim ti je spremio naučne eksperimente posle kojih će te boleti stomak od smeha, nepca će ti biti zahvalna jer će okusiti najlepši sladoled ikada napravljen, postaćeš najhrabrija osoba, držaćeš vatru na ruci i dizaće ti se kosa na glavi...

Ne brini, sve ovo će probati i tvoji gosti, pa ćete narednih nedelju dana u školi pokušavati da shvatite šta vas je to snašlo i da li se tako dobar rođendan zaista desio...

Naučni rođendani

Nauka uvek iznenadi

Najbolje od svega je što je svaki MoleKul rođendan drugačiji i možeš 100 rođendana da proslaviš kod nas ili da dolaziš kod drugara, ali nauka je nepredvidiva i uvek iznenadi novim idejama i eksperimentima. Spremi se za dva sata naučnih čuda i provoda koji se ne zaboravlja! Minimalan broj drugara koje možeš pozvati je 15, a maksimalan broj je...paaa beskonačno. Da, moguće je!

Cena MoleKul naučnog rođendana za petnaestoro drugara iznosi 28.000 dinara, a za svaku dodatnu zvanicu doplaćuje se još 1.000 dinara. Čekaj, pa je li ovo rođendan ili nije? Slavljenici će dobiti poklon vaučer za prisustvo na jednoj MoleKul naučnoj radionici, koji će moći da iskoriste do kraja tekuće školske godine.

p.s. Ako želiš da svi najlepši trenuci sa rođendana ostanu zabeleženi, angažuj našeg MoleKul naučnog fotografa. On će svaku zabavu pretvoriti u uspomenu, koja će trajati kao energija - zauvek. Cena ove dodatne usluge je 12.000 dinara.

Nauka iz drugog ugla

Da li niste znali?

MoleKulci ti donose najaktuelnije priče posle kojih ćeš i bez naočara videti da je nauka, jednostavno, sve(t) oko nas.

Raznovrsnost života na našoj planeti

Naša planeta je pravi dragulj kada je u pitanju raznovrsnost života. Od najdubljih okeanskih rovova do najviših planinskih vrhova, Zemlja je dom za neverovatno bogatstvo biljnih i životinjskih vrsta. Danas

Otkrij više
Merilo haosa u svemiru

Da li ste se ikada zapitali koliko je svemir zaista haotičan? Kada posmatramo beskonačnost svemira, često mislimo o zvezdama koje blistaju, planetama koje kruže i galaksijama koje se šire. Međutim,

Otkrij više
Želiš da otkriješ tajne univerzuma?

Nauka čeka na tebe!

Prijavi se
  • bubble-12
  • bubble-16