Gde se nalazimo?

Skenderbegova 51, 11000 Beograd, Srbija

Nauka nikada ne spava,
ali naučnici ponekad moraju!

Radno vreme MoleKula je svim danima
od 10 do 18 h kada nam se možeš javiti na:
+381 69 4503 939 +381 11 4503 939 info@molekul.rs
Zaprati nas i na društvenim mrežama:
Zašto izabrati MoleKul?

Prednosti koje prave razliku!

Pogledaj zašto je MoleKul pravi izbor za tebe...

Razvoj kritičkog mišljenja

Kroz razne naučne aktivnosti, radionice, kurseve i eksperimente, svaki tvoj korak postaće sigurniji i shvatićeš koliko svojim znanjem možeš da promeniš sve(t).

Interaktivno učenje

Nauka je zabavna kada možeš da je vidiš, dodirneš i doživiš kroz praktične eksperimente. Spremi se za nauku bez granica i postani pravi istraživač.

Kreativni radni prostor

Naša laboratorija je opremljena savremenom opremom i dizajnirana da inspiriše i podstiče inovativno razmišljanje. Pridruži se i istraži naš naučni svet.

Individualni pristup

Način rada prilagođavamo potrebama svakog učenika kako bi svi mogli da napreduju svojim tempom, da usvoje znanje i ujedno se i zabave.

Stručni mentori

Naš tim sastavljen je od iskusnih naučnika koji su tu da podrže svaki tvoj korak. Znamo sve naučne trikove i jedva čekamo da ih podelimo sa tobom!

Timski rad i saradnja

Kroz zajedničke projekte i eksperimente razvićeš svoje komunikacione veštine, usavršiti rešavanje svake naučne prepreke i zavolećeš timski rad i svoju naučnu družinu.

MoleKularenje

Šta još MoleKul radi?

Nauke, novih (sa)znanja, učenja i zabave nikada dosta i to je bio dovoljan razlog da se naš tim, pored radionica i kurseva, upusti u još jednu naučnu avanturu - MoleKularenje!

Uz nas ćeš upoznati svet nauke iz potpuno drugačijeg ugla i shvatiti da gledajući kroz naučne naočare sve dobija novi smisao i postaje mnogo zanimljivije.

Kontaktiraj nas

Odgovaramo čim izađemo iz laboratorije!

Imaš pitanja iz sveta nauke? Treba ti pomoć (ali ne da rešimo tvoj domaći zadatak ili napišemo naučni rad umesto tebe)?

Želiš da saznaš više o našim aktivnostima, o tome gde nas možeš pronaći, kako da se prijaviš na naše radionice i kurseve ili želiš da zakažeš naučni rođendan...?

Bez brige, tu smo za sva tvoja pitanja i ideje! Ispuni formu - pošalji nam svoje pitanje ili komentar i ubrzo ćemo ti se javiti. Radujemo se tvojoj poruci i jedva čekamo da zajedno istražujemo svet nauke!

Ne skitaj,
MoleKul pitaj!


  • Bubble
  • Bubble
  MoleKularenje

  Grupne posete

  Planiraš izlet sa školom, vrtićem ili nekom drugom grupom?

  MoleKul nudi nezaboravne grupne posete koje kombinuju zabavu i učenje kroz interaktivne eksperimente i zanimljive naučne radionice. Naši predavači povešće tvoju ekipu na putovanje kroz svet nauke i biće spremniji od Googla da odgovore na sva vaša pitanja!

  Poseta MoleKulu traje oko dva sata, a program je prilagođen uzrastu posetilaca, koji nikada ne ostanu ravnodušni. Uživaj u tematskim aktivnostima koje pokrivaju razne naučne oblasti - od eksplozivnih hemijskih reakcija do zapanjujućih astronomskih otkrića.

  Saznaj kako nauka može biti zabavna i uzbudljiva dok tvoja grupa istražuje, uči i eksperimentiše. Za zakazivanje ove posete i više informacija o njoj možeš nas kontaktirati putem telefona ili mejla.

  MoleKul u brojevima

  Nauka koja stvara osmehe i inspiriše buduće naučnike!

  Svaki broj koji vidiš ovde nosi priču o radu, upornosti, istraživanju, radosti i uspehu. Naši programi su osmišljeni da probude radoznalost i inspirišu svakoga ko zakorači u našu laboratoriju. Ne brini, iako možda nisi vrhunski matematičar (za sada), biće ti jasna ova naučna računica...

  home-5
  120 +
  naučnih radionica
  home-5
  450 +
  naučnih rođendana
  home-5
  800 +
  naučnih eksperimenata
  home-5
  1500 +
  zadovoljnih MoleKulaca
  Događaji

  MoleKul naučni kalendar

  Ovde ćeš pronaći sve kul događaje i važne datume i zato proveravaj redovno naš naučni kalendar da ti ne promakne neki bitan MoleKul dan.

  Rekli su o nama

  MoleKul kroz oči roditelja:
  Iskustva iz prve ruke

  Ovde možeš pročitati komentare (želje i pozdrave) koje su roditelji delili sa nama putem mejla ili tokom posete našoj laboratoriji. Njihove reči nam puno znače i pomažu nam da budemo bolji, kao i da unapređujemo naše programe i sadržaje.

  Četvrti put dolazimo na naučni rođendan i svaki put nas Aleksa i Vuk iznenade novim eksperimentima koji oduševe decu!

  Katarina mama desetogodišnjaka

  Slučajno smo otkrili MoleKul tokom posete Muzeju nauke i tehnike. Sada dolazimo svake subote iz Novog Sada na radionice.

  Milan deda petnaestogodišnjakinje

  Rođendani u MoleKulu su pun pogodak! Deca su aktivno učila kroz igru, a mi roditelji smo uživali u njihovom oduševljenju!

  Olivera mama sedmogodišnjakinje

  MoleKul radionice su pravo otkriće! Moje dete je postalo radoznalije i obožava svaki eksperiment koji tamo radi. Za rođendan nam je tražila mikroskop.

  Marko tata devetogodišnjakinje

  MoleKul je bio presudan za uspeh mog sina na takmičenju iz biologije. Hvala na podršci i inspiraciji!

  Jelena mama trinaestostogodišnjaka

  Hvala MoleKulcima što su pomogli mom detetu da se kvalifikuje za olimpijadu iz fizike. Rad u laboratoriji sa Jelenom i Sašom je bio ključan za njen uspeh!

  Jovana mama sedamnaestogodišnjakinje
  Rekli su o nama

  Šta mediji kažu:
  MoleKul u centru pažnje

  Ovde ćeš pronaći tekstove različitih medija, portala i drugih značajnih izvora, kao i linkove ka recenzijama, člancima i intervjuima koji govore o našoj naučnoj zajednici.

  Pročitaj šta su rekli o MoleKulu i saznaj zašto smo omiljeni među ljubiteljima nauke svih uzrasta.

  O nama

  Pripremi se za naučnu avanturu...

  Ovo je samo uvod u svet nauke koji te čeka u MoleKulu!

  Nauka iz drugog ugla

  Da li niste znali?

  MoleKulci ti donose najaktuelnije priče posle kojih ćeš staviti naučne naočare i konačno videti da je nauka, jednostavno, sve(t) oko nas.

  Merilo haosa u svemiru

  Da li ste se ikada zapitali koliko je svemir zaista haotičan? Kada posmatramo beskonačnost svemira, često mislimo o zvezdama koje blistaju, planetama koje kruže i galaksijama koje se šire. Međutim,

  Otkrij više
  Raznovrsnost života na našoj planeti

  Naša planeta je pravi dragulj kada je u pitanju raznovrsnost života. Od najdubljih okeanskih rovova do najviših planinskih vrhova, Zemlja je dom za neverovatno bogatstvo biljnih i životinjskih vrsta. Danas

  Otkrij više
  Želiš da otkriješ tajne univerzuma?

  Nauka čeka na tebe!

  Prijavi se
  • bubble-12
  • bubble-16